Άρτια Καταρτισμένοι Επαγγελματίες

Πέρα από τις σπουδές μας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, φροντίζουμε να μένουμε συνεχώς ενημερωμένοι για τις εξελίξεις αναφορικά με την δημόσια υγεία, την υγεία των φυτών και τις σύγχρονες εξελίξεις στην διαμόρφωση τοπίου.

Χρήστος Φρουδάκης

Γεννημένος και μεγαλωμένος στον Άλιμο Αττικής, ολοκληρώνοντας την δευτεροβάθμια εκπαίδευση, φοίτησε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Γ.Π.Α.), στο τμήμα φυτικής Παραγωγής. Πραγματοποίησε την  πρακτική του εξάσκηση στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο και την πτυχιακή του μελέτη στο εργαστήριο κηπευτικών του Γ.Π.Α., στην ευρύτερη περιοχή του Βοτανικού, στην Αθήνα. Παράλληλα, από το 2014 μέχρι και σήμερα, είναι υπεύθυνος παραγωγής σε βιολογικό ελαιώνα στην περιοχή της Κορίνθου. Από το 2018 απασχολείται με τις απεντομώσεις, την φυτοπροστασία και την διαμόρφωση τοπίου.

Γιώργος Σπυρόπουλος

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Ηλιούπολη Αττικής, ολοκληρώνοντας την δευτεροβάθμια εκπαίδευση, φοίτησε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Γ.Π.Α.), στο τμήμα φυτικής Παραγωγής. Πραγματοποίησε την πρακτική του εξάσκηση στο  φυτώριο «Doctor Plant», δίπλα στον Μάκη Τσόκα και στον Δημήτρη Γαλάνη, όπου και εξειδικεύτηκε στην διαμόρφωση τοπίων και την φυτοπροστασία. Από το 2013 στον χώρο, είναι ο πλέον κατάλληλος για την διαμόρφωση και την υλοποίηση μικρών και μεγάλων έργων πρασίνου.

Ας ξεκινήσουμε

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.